English Srpski

  • Sva vozila
  • Premium & Luxury
  • Kombi vozila
Otvori / Zatvori Pretraga

Rent a Car - Podgorica

Rent a Car Podgorica (Crna Gora)

Iznajmljivanje economy, compact, standard, lux ... vozila u centru Podgorice po najpovoljnijim cenama.

Europcar poseduje vozni park sa preko 400 vozila raspoređenih u 50 grupa. Prosečna starost vozila u našem voznom parku je 6 meseci.

 

Kretanje kroz Crnu Goru nikad nije bilo lakše i jeftnije nego sad uz Europcar rent a car. Čim stignete u Crnu Goru možete krenuti u istraživanje prelepih predela i građevina.

Uz iznajmljeno vozilo možete planirati izlete i ekskurzije do obližnjih novih lokacija i fotografišete interesantna mesta. Sa jednostavnim sistemom on line rezervacija i velikim izborom najnovijih vozila Europcar Rent a Car je savršen izbor za iznajmljivanje vozila. Pošto rezervišete on line trebate znati da kod nas možete uzeti vozilo po satu, dnevno, kratkoročno, nedeljno, mesečno, dugoročno a možete nas pozvati i reći vaše želje na osnovu kojih ćemo se potruditi da napravimo idealnu ponudu koja odgovara vašim putovanjima.

Uz Rent a Car pripremite se da zajedno krenemo na put koji će vam doneti gomilu uspomena i ne zaboravite da ponesete vašu vozačku dozvolu, kreditnu karticu, dodatni dokaz o identitetu (pasoš, lična karta). 

 

Broj za rezervacije: +382 (20) 653 141

 

Kako da nas pronađete? Nalazimo se na aerodromu Podgorica.

Poslovnica Aerodrom Podgorica

 

Telefon:  
Mobilni:  
E-mail: reservations@europcar.me
Adresa: Džordža Vašingtona 28, 81000 Podgorica, Crna Gora
Radno vreme: Ponedeljak - Petak   od 08:00h - 16:00h
  Subota - Nedelja       ne radimo
Napomena: Na zahtev, radimo i izvan radnog vremena za potvrđene rezervacije.